Büyük bir başarı - K 2013'e geri bakış „The Next Generation of Surface Technology“

K 2013 Plasmatreat'in beklentilerini aştı. Düsseldorf'taki dünyanın en büyük plastik ve kauçuk fuarında, şirket; uluslararası donatılmış temas standında 700'den fazla yeni müşteri teması kaydedebilmiştir.

Stant sloganı "The Next Generation of Surface Technology" olunca Openair® plazma teknolojisine büyük merak duyan birçok ziyaretçi ilaveten geldi.
Çok sayıda plazma kurulumlarıyla Plasmatreat 180 m2'lik fuar standında kendisini sergilemişti. Sadece en yeni plazma sistemleri değil, Openair® plazma teknolojisinin yüksek ön işlem etkinliği de tüm fuar boyunca canlı olarak gösterilmiştir.

"Plasma-Bar" ise kalabalıkları mıknatıs gibi çekti. Plasmatreat'in çırakları bir yarım daire halinde sıralanmış olarak, farklı sistemler üzerinde polipropilen gibi polar olmayan plastiklerin plazma işleminden önce ve sonra; yapıştırıcıların, boyaların veya baskı mürekkeplerinin ıslanabilirlik ve yapışma özellik açısından nasıl etkilendiğini gösterdiler. Tüm fuar günlerinde ziyaretçilerin yakın kuşatması altında kalan atraksiyon, bazı yeni gelenlere atmosfer basınçlı plazmanın muazzam etkileme biçimini ancak gösterdi.

İster Çin'den, Kore'den veya Güney Afrika'dan olsun, ister ABD'den, Brezilya'dan veya Türkiye'den olsun; uluslararası ziyaretçiler için 20 ülkeden Plasmatreat danışmanları hazır bulunuyordu. Yüksek teknoloji sergileri arasında özel ilgi; otomotiv sektörü için yeni geliştirilmiş olan "Plasma-Tube", EPDM kapı contası profillerinin ön işlemi için otomatik bir plazma istasyonu, için gösterildi. Sistem; profil değişiklikleri yapıldığında, şimdiye kadar gerekli olan zamanın sadece bir kısmında, memelerin otomatik ayarlanmasını sağlıyor. Ortaya çıkan kısa değişim süreleri sonucunda maliyetler düşerken, aynı zamanda kalite güvencesi artmaktadır.

Fuarda ilk defa polipropilenin dengeleme ağırlığı olarak polimer beton ile yapısal yapıştırması tanıtıldı. Dengeleme ağırlıkları veya kontra ağırlık olarak adlandırılan elemanlar çamaşır makinelerinde stabilize edici olarak kullanılmaktadır. Yıkama tamburunun hızla dönen hareketi güçlü mekanik yüklere maruz kalmaktadır ve titreşimleri dengelemek için ağırlığın artırılmasını gerektirir. Plazma aktivasyonu yapıştırıcı ve sızdırmazlık ürünleri ile güvenli bir bağlantı ve böylece titreşimlerin ve gürültülerin azalmasını sağlar.

"K" bizim için her zaman başarılı bir platform olmuştur; ama bu yıl harika bir sonuç elde edebildik" diyor Christian Buske, Küresel Plasmatreat Grubu Başkanı ve CEO'su. "Enerji ve ham madde fiyatlarındaki hızlı artışlar ve de sektörde istenen sürdürülebilir süreçlere geçişin Openair® plazma işlemi gibi yenilikçi teknolojileri teşvik ettiğini tespit ediyoruz."

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.