İstanbul Eurasia PaintExpo fuarına başarılı katılım

Plasmatreat, 12 - 14 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen PaintExpo Eurasia fuarına katıldı. Bu çok yeni uluslararası fuar hızla gelişmekte olan Avrasya bölgesindeki pazarlara ulaşmak için mükemmel bir olanak sunmaktadır.

Soldan sağa: Şafak Sezer (Güneş Dinamik), Hakan Sağkal, Nilgün Alioğlu ve Mustafa Ayhan (Plasmatreat-Türkiye) ile

Plasmatreat Türkiye ve Orta Doğu bölgesi CEO'su Hakan Sağkal ve çalışma arkadaşları Mustafa Ayhan ile Nilgün Alioğlu bu fuara katılımlarını Openair®-Plasma kullanılarak ön işleme ile ilgili yeni gelişmeleri ve uygulamaları sunmak için bir fırsat olarak gördüler.

Ziyaretçiler Plasmatreat tarafından özellikle fuarlar için tasarlanmış ve hem otomasyon uzmanı hem de sistem partnerimiz olan Güneş Dinamik'in bir FANUC robotu ile desteklemesi sayesinde gerçekleştirilen "TreatScreen" kurulum sistemini büyük bir ilgi ile izlediler.

Kurulumun kalbi, müşterinin kendisi için ilginç olan plazma uygulamasını seçmesine izin veren dokunmatik bir ekrandır. Müşteri bununla bir taraftan kendisinin oluşturduğu ve robot tarafından kontrol edilerek, seçilmiş uygulamanın büyük bir monitörde malzeme üzerindeki canlı simülasyonunu yapan, RD2004 tipi döner jeti çalıştırır. Diğer taraftan buna paralel olarak ziyaretçi, malzemenin plazma ile temizlenmesini, aktifleştirilmesini ve kaplanmasını gerçek sanayi uygulamasında ve üretimde gösteren ilgili videoyu seçebilir.

Canlı simülasyon: TreatScreen kurulum sistemi uzman ziyaretçileri adeta büyüledi.

"TreatScreen" sunumunun yanı sıra ziyaretçiler, polipropilen kartlarını plazma ile aktifleştirip sonrasında yüzeyin tam olarak ıslatılabilirliğini test ederek bir plazma aktivasyonunun gerçekteki etkisinden ikna oldular.

Hakan Sağkal fuarın sonucundan çok memnun. Openair®-Technology özellikle hedef pazarlar olan otomotiv, beyaz eşya ve ambalaj sektörlerinden ve Orta Doğu ülkelerinin sanayi firmalarından büyük ilgi gördü. Burada çok sayıda müşteri ile ilişkiye geçildi.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.