„K“- 2013: Plasmatreat LIVE

„K“-2013: Plasmatreat CANLI - Dünyanın en büyük plastik fuarında bizi ziyaret edin ve "Plazma Gücü"nü canlı olarak yaşayın!

Plasmatreat bu yılki dünyanın 1 numaralı plastik ve kauçuk fuarı olan "K"da büyük çaplı plazma kurulumları ve gösterileri sunacak. Tüm fuar boyunca sadece malzeme yüzeylerinin çevre dostu ön işlemi için en yeni plazma sistemleri ve gelişmeleri yanında; Openair® Plazma teknolojisinin yüksek etkinliği de canlı olarak gösterilecek.

Sistem partneri ve köpükleme sistemleri uzmanı CeraCon ile birlikte, yaklaşık 160 m2 ortak alanda CeraCon tarafından yeni geliştirilmiş "out-of-the-box" robot hücresinde, polar olmayan plastik polipropilen ve bir 1K poliüretan köpüğün sadece plazma aracılığıyla nasıl sıkıca birbirine yapıştırılabileceği gösterilecek. Bunun yanında özel bir "plazma demo köşesinde" her gün sürekli olarak; boyama, yapıştırma veya nano kaplama uygulamaları öncesi atmosferik plazma işlemleri elle yapılacak.

Plasmatreat tarafından beş uygulama alanı bu yıl özellikle vurgulanıyor:

  • PROFİL'DE ESNEKLİK – Otomatik nozül ayarına sahip, yeni bir Openair® plazma sistemi. Bu; çok farklı boyutlandırılmış EPDM profillerinin tam otomatik üretim sürecinin ön işlemine yarar.
  • GENİŞLİKTE EMSALSİZLİK – Büyük paneller veya hafif yapı panelleri bundan sonra dijital baskılama veya boya öncesinde dünyada tek olan 180cm geniş atmosferik plazma sistemi ile ön işlemden geçirilebilir.
  • GARANTİ ETKİ – Geometrik olarak kompleks far kovanlarının tam kontura göre ön işlemi örneğinde; işlem sonucunun sağlanması için plazma sürecine tam otomatik yüzey analizinin entegrasyonu gösterilecek.
  • PLAZMA ve TOZ – yeni fonksiyonel yüzeylerin oluşturulmasında çevre dostu ve çok hızlı metalleri plastik kaplama yöntemi FPC (Fine Powder Coating) – plazma yöntemi
  • FREE THE RADİCALS (RADİKALLERİ SERBEST KIL) - Ayrıca Plasmatreat ilk defa bir Alman fuarında; alçak basınçlı plazmada polimerlerin yüzey işlevselleştirmesi ve modifikasyonu için ABD'li 4th State Inc., ile geliştirdiği ve Kuzey Amerika'da başarılı bir şekilde pazarladığı yeni AURORA ürün serisini de tanıtıyor.

Düsseldorf "K 2013"te bizi ziyaret edin!
16. – 23. Ekim
Salon 11, Stant G04

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.