Bondexpo 2013: Yapışma testine ve plazma konulu aksiyonlara davet


Bu yılki Stuttgart'ta düzenlenen uluslararası yapıştırma fuarı Bondexpo'ya Plasmatreat yine katılacak. Uzman ziyaretçileri; onları sevindirecek, "Güvenli yapışma için Openair® plazma" konusuyla ilgili üç heyecan verici aksiyon bekliyor.

 

Temas açısı ölçümü

Kendi iş parçasının yapışma gücünü hemen öğrenmek isteyenler için Plasmatreat stantı doğru adres. Ziyaretçi; herhangi bir malzemeden olabilen kendi iş parçasıyla, fuar test laboratuvarında bir test mürekkep veya kenar açısı ölçümü yapıp, plazma işlemi öncesi ve sonrası yüzey gerilimi değerlerini görmeye davet edilmektedir. Hemen sonrasında bir soğuk uygulamalı bant ile yapışma neticesi kanıtlanır.

PUR ve PP'nin güçlü yapışması

Plasmatreat, sistem partneri CeraCon'la birlikte, bir 1K-PU köpük malzemesinin polipropilen üzerindeki yapışmasını da sergilemektedir. Normalinde iki malzeme de birbirini sıkı tutmaz; ancak apolar plastiğin ön işlemden geçirilerek, yüzeyinin değişmesiyle ve yüzey enerjisinin PUR yapışması için uygun seviyeye gelecek kadar artmasıyla bu mümkündür. Bunun atmosferik basınç plazma ile ne kadar kolay, etkin ve çevre dostu olabileceği canlı olarak gösterilecektir.

Sanal ve fiziki

Üçüncü toplanma noktası, çok özel bir gösteri sunmaktadır: Ziyaretçi; ekranda bir plazma prosesin dijital animasyonunu izlerken, aynı anda sunumdaki ilgili ön işlemin gerçeğini kendi önündeki bir robot hücrede görebilecek. Robot sadece plazma jetlerini değil, ekran sunumunun tamamını da kontrol etmektedir. Örnek olarak sürekli bir akış içerisinde; alüminyum döküm gövdenin temizlenmesi, bir plastik yüzeyin aktivasyonu ve de daha sonra yapıştırmak üzere bir plastik yüzey aktivasyonu ile alüminyum üzerinde hassas temizlik ve seçici biçimde uygulanan plazma kaplamanın kombineli kullanımı gösterilmektedir.

Bondexpo 2013
Stuttgart, Germany – 2013/10/7-10
Salon 7, Stant 7334

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.