ABD’de büyüme: Plasmatreat US, 4th State, Inc.‘yi satın aldı

Foto: Plasmatreat
Düşük basınçlı plazma sistemi R2R60, 1,50 m genişliğine kadar rulo ürünlere yüzey işleme yapar.

Amerikan piyasasında genişleme planı kapsamında, Alman Plasmatreat GmbH, Steinhagen‘in kardeş şirketi Plasmatreat US LP, Kaliforniyalı düşük basınçlı plazma uzmanı 4th State, Inc’yi satın aldı. Plasmatreat, atmosferik plazma nozülleri konusunda uluslararası pazar lideri konumundadır. 2011 sonunda Plasmatreat US, PTS -Plasma Technology Systems, LLC’yi satın alarak düşük basınçlı plazma teknolojisine girişini başlatmıştı. 4th State’in satın alınması, düşük basınçlı plazma yüzey hazırlamalarının ve proseslerinin kapsamını oldukça genişletmiştir. Sadece kontratlı servis kapasiteleri, bu sayede %100 artmıştır. Şirketin öncelikli odak noktası müşteriler için, parçaların üstün nitelikli olarak fason üretimidir. Müşteri portföyü medikal, havacılık-uzay teknolojileri ve elektronik şirketleridir.

4th State ISO 9001 sertifikalıdır. Firmanın en önemli ürünü, polimer kimyageri Stephen Kaplan tarafından geliştirilen 1,50 m genişliğinde,kontinü roll-to-roll plazma odası R2R60’tır. Bu oda, rulo şeklindeki kumaş, fleece malzemeler, film, folyo ve membranlara yüzey modifikasyonu hizmeti verir. Sağlık sektöründe kullanıldığında, sistem, siklo-olefin kopolimer (COC) ve polistiren gibi immunoassay ve mikroakışkan sistemler kadar kimyasal filtrasyon ve ayırma ekipmanları için duruma özel membran ve doku modifikasyonunun da en etkin maliyetle işlevleştirilmesine imkan verir. Uzay, havacılık ve savunma sanayilerinde plazma etkinleştirme Spectra®, Zylon®, Kevlar® ve Kapton® gibi malzemelerin üzerinde yürütülür.

Düşük basınç ve atmosferik basınç plazma kombinasyonu, Amerikan sanayi şirketlerine bundan sonra temizlik, aktivasyon, ince film kaplama ve fonksiyolleştime prosesleri için maksimum kapsamlı çevre dostu yüzey işlem çözümleri sunar.Bu sonbaharda bu üç şirketin San Fransisco Körfezi’nde yeni adreste, aynı çatı altında birleşmesi planlanıyor.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.