Asya’da Büyüme – Plasmatreat Artık Tokyo ve Singapur‘da

Asya endüstrisi gelişiyor ve oradaki atmosferik plazma uygulama ürünleri için pazar çok büyük. Uzun yıllar Osaka ve Şangay’daki kardeş firmalar kadar Tayvan, Güney Kore, Tayland ve Malezya’daki acentalarla mevcudiyetini sürdüren Plasmatreat, şimdi 2013 yılında Tokyo ve Singapur’da iki yeni şirket tesis etmek suretiyle girişimciliğini başlattı.


Tokyo Tazawa Nihonbashi Binası, Nihon Plasmatreat Inc. ‘in yerleşik olduğu bina



TOKYO: Şimdi böylece Tokyo’daki yeni ofislerin kurulmasıyla, aktiviteler Japonya’nın doğu ve batı kısmı olarak ikiye ayrılıp ve müşterilerle daha hızlı kontakt kurulup destek verilebilecektir. Japonya teknoloji merkezi Osaka’da kalırken, Tokyo öncelikle bir dağıtım merkezi olarak hareket edecektir.




Fotoğraf GERMAN CENTRE SINGAPUR İZNİYLE

SİNGAPUR: Yaklaşık 700km² büyüklüğündeki bu ada devleti, ana olarak ‚Asya’nın Kapısı‘ görevini görür. Kıtanın güneydoğusu dünyanın en hızlı büyüyen ekonomik bölgelerinden biridir. İyi işler yapmak ve merkezi bir lokasyona sahip olmak isteyenler Singapur’u es geçemezler. Ülke girişimci dostudur ve üstün altyapısının Yana Sara mükemmel genel koşullarıyla da Bauler.

Singapur'un ortasında, en ünlü adreslerden birinde Plasmatreat Asya Pacific Pte. Ltd. Bulunmaktadır. Yeni kardeş firmanın ofisleri Alman ekonomi kuvvetlerini bir çatı altında toplayan, dünya çapında German Centre ağının ortağı Singapur German Centre’dedir.


Thomas Markert, Plasmatreat Asia Pacific Pte Ltd, Singapur Şirket Müdürü

Şirket müdürü Thomas Markert’in beyanına göre Singapur‘un ekonominin uluslararası ana üyelerinden biri olarak hareket ettiği kadar Plasmatreat Asia Pacific de aynı fonksiyona sahiptir: „Benim görevim Asya pazarını, özellikle de Malezya, Singapur, Endonezya, Tayland, Çin, Kore ve Japonya’da stratejik olarak yerel kuruluşlar ve bayilerle geliştirmektir“ Asya Plasmatreat ile destek şirketleri arasında know-how alışverişi konusunda bilgi alışverişi için sıkı bir ağ kurulması planlanıyor. Vietnam, Filipinler ve Avustralya gibi Plasmatreat’in henüz mevcut olmadığı ülkeler aynı şekilde Singapur’dan satış pazarlama yönünden geliştirileceklerdir. Bunun yanı sıra uzun vadede bir eğitim ve laboratuvar merkezi yapımı da planlanıyor. „Tüm bunlar görevler için Singapur’un merkezi pozisyonu ideal bir lokasyon sunuyor. Burada, bunun yanı sıra gelecekteki çalışanlarımızı tedarik edeceğimiz iyi nitelikli insangücü de mevcuttur,“ diye şirket müdürü tamamlıyor. O ve diğer Asya ülkelerindeki şu dört büyük endüstriyel dalda görev yapan meslektaşları aktivitelerine odaklı halde çalışmalarına devam ediyorlar: LED elektronik endüstrisi, otomotiv üreticileri ve tedarikçileri, mobilya ve kompozit panel üreticileri ve solar bölümü.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.