Hannover Fuarı 2013: Openair®-Plasma İle İnce Toz Kaplama

Bu yılki Hannover Fuarında Plasmatreat ve yeni iş ortağı, müşteriye özel kaplama prosesi ve toz yönetim teknolojisi geliştirme uzmanı efc plasma, fuarın Yüzey Teknolojisi gösterisinin SurfPlaNet platformunda, Openair ® plasma ile yeni geliştirilmiş ince toz kaplama ünitesini sunacaklar.

İlk kez sunulan FPC (Fine Powder Coating/İnce Toz Kaplama) – plazma prosesi, özellikle plastik ve metallere ama aynı zamanda cam ve seramik gibi malzemelere de seçici, homojen ve fonksiyonel metal ve ince toz kaplama sağlar. Bu uzman teknoloji, seri üretim,yüksek proses hızları ve iğne ucu hassasiyetinde kaplama özellikleriyle ,geleneksel düşük basınç plazma tekniği ve termal sprey prosesi arasında niş bir yer almaktadır. Soğuk plazma,yeni kaplama prosesini sadece malzeme yüzeylerini temizleme ve aktive etme açısından değil, güvenli ve hızlı uygulama kolaylığıyla da sunmaktadır. İnce toz doğrudan plazma jete verilir ve buradan kullanıcının ihtiyaç duyduğu fonksiyonel katmanı oluşturacağı malzeme yüzeyine taşınır. Bununla birlikte, efc plasma GmbH – Ingolstadt müdürü Willy Speth’in verdiği bilgiye göre doğru kaplama başarısı için kesin olarak tozlar, toz dağıtım sistemi ve plazma teknolojisi %100 uyum içinde olmalıdır. Plasmatreat Grubu CEO’su ve başkanı Christian Buske uygulanan işlemi şöyle anlatıyor: „Fonksiyonel yüzeyli ürünler üretebilmek, inovasyon kabiliyetimizde tamamen yeni bir boyut anlamına gelmektedir. İnce toz plazma kaplama prosesi yeni endüstriyel alanlarda atmosferik plazma teknolojisinin durdurulamaz gelişmesinin bir örneğidir.“.

Hannover Fuarı‘nda 8-12 Nisan 2013 tarihleri arasında gelip bizi ziyaret edin!

„Surface Technology“
SurfPlaNet, Salon 3, Stand F 43

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.