PLAST EURASIA Istanbul 2012 – Plasmatreat büyük yankı yarattı

Türkiye Ortadoğu Plasmatreat Başkanı Hakan Sağkal (ortada) teknik satış yöneticisi Oktay Aydın (solda) ve ekip üyesi Nilgun Alioğlu (sağda) ile birlikte.

1000’den fazla iştirakçi ve 43 ülkeden şirket temsilcisiyle PLAST EURASIA 2012 29 Kasım 2012’de İstanbul’da start aldı. Fuar plastik üretimi endüstrisi için Ortadoğu, Orta Asya, Afrika ve Balkanlar‘ın en önemli etkinliğiydi.

Hakan Sağkal (Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi Plasmatreat Başkanı), ekibinden Oktay Aydın ve Nilgün Alioğlu ile birlikte uluslararası profesyonel ziyaretçilere Plazmateknik OPENAIR® ve atmosferik Plazma kaplama PlasmaPlus®‘ın en yeni uygulama ve ürün gelişimlerini çok başarılı şekilde sundular.

Robot kontrollü Openair®- Sisteminin farklı endüstri alanlarında açıklamak için Türk ekibi stant ziyaretçilerine özel bir atraksiyon düzenledi: Otomasyon uzmanı ve sistem ortağı Güneş Dinamik’e desteğinden dolayı içten teşekkür ettiğimiz, FANUC – Robot ile kullanılan „TreatScreen“ adında fuara özel geliştirilmiş kurulum sistemi.

Kurulumun en önemli yeri, müşterinin kendisi için en ilginç uygulamayı seçebileceği bir Dokunmatik ekrandır. Bununla, öncelikle robotla kumanda edilen rotasyon başlığı tip RD2004 seçilen uygulamayı canlı olarak bileşen resmindeki geniş ekrana yansıtmayı başlatıyor. İkinci olarak ziyaretçi bileşenin plazma temizlenmesi, etkinleştirilmesi veya kaplanmasının gerçek endüstriyel uygulama ve üretimi için uygun videoyu seçebilir.

"Treat Screen" sunumuna ek olarak, ziyaretçiler kendilerine plazma etkinleştirmesinin gerçek etkisinin gösterilmesini de sağlayabilirler. Kredi kartı formunda küçük polipropilen kartlar üzerinde, ziyaretçiler saniyeler içinde rotasyon tip RD2004H ile manuel olarak suyla spreyleme yapabiliyorlar ve istedikleri etkiyi etkinleştirebiliyorlar: Plazma uygulanan alanda plastiğin tüm yüzeyi homojen bir su filmi tabakasıyla ıslanabilir hale gelir.

„Fuarın neticesi çok çok iyi oldu“ diye özetledi Hakan Sağkal „ve özellikle pek çok Türk şirketin yanı sıra komşu İran ve Mısır gibi Ortadoğu ülkelerinden de fazla sayıda ziyaretçi geldi. Spesifik olarak plastiğe yapıştırma, boyama veya baskı işleri ile ilgili problemlerini çözmek için geldiler. Bu da bize Plasmatreat‘in bu ülkelerde uzun süredir kalite ile eşanlamlı olduğunu gösteriyor.“

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.