Plasmatreat North America yeni bir satış ve teknoloji merkezi

Tim Smith, PTNA Vice President of Operations (1.v.l.) 2012 Satış Toplantısında de Ancaster, ON.‘da yeni teknoloji merkezinde meslektaşlarını karşılıyor.

Plasmatreat North America (PTNA) taşınıyor. Yeni yer, Ancaster, Ontario‘da (CAN), Toronto/Pearson Havaalanı’nın 72km batısında ve Buffalo/Niagara (USA) Havaalanından yaklaşık 145 km uzaklıkta bulunuyor.

Yeni kurulan satış ve teknoloji merkezi yaklaşık 500m²’lik bir alan üzerine kurulmuş durumda. Alan, satış bürolarına ve plazma temizliği, aktivasyonu ve kaplaması için en son donanımlara sahip olan büyük bir Plasmatreat Teknoloji-Laboratuvarına sahip. Kanada, ABD ve Güney Amerika’dan müşteriler atmosferik basınç plazması ile ilgili sorularına kullanıcı desteği bulabilecekler. Merkez Tim Smith’in yönetiminde bulunmaktadır. Yönetici ve kıdemli mühendislik sorumluluklarının yanı sıra, kendisi aynı zamanda Kuzey, Orta ve Güney Amerika’daki tüm müşteriler için bakım, teknik servis ve yedek parça deposu bölümlerini de yönetmektedir.

Son derece modern laboratuvarlar, Plasmatreat müşterilerine yüzey modifikasyonu ve test denemeleri taleplerini yerinde uygulama şansı sunuyor. Müşterilerle birlikte çalışarak burada üretim süreci için gereken parametreler neredeyse kusursuz olarak geliştiriliyor. Plazma mühendisleri talep üzerine müşterileri fabrikalarında ziyaret edebilir ve PTNA’dan kiralık sistem sağlar. İlk laboratuvar testi, ilk malzeme değerlendirmesi ve ilk süreç tavsiyesi ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Ayrıca PTNA kalifiye uygulamalarda müşterinin kurulum yerinde bir haftalığına ücretsiz kiralık sistem sağlıyor.

Yeni ofislerin açılışı Ekim ayında PTNA 2012 Satış Toplantısında gerçekleştirildi. Birçok misafirin yanı sıra, Christian Buske, Plasmatreat Gruppe CEO/Başkanı (Almanya), PTNA CEO/Başkanı Andy Stecher (Chicago, IL, ABD), Başkan Yardımcıları Tim Smith ve Mikki Larner ile tüm Kuzey Amerika Plasmatreat Satış çalışanları buluşmalara açılışa ve kutlamalara katıldı.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.