K 2019: Plazma süreçleri muazzam ilgi topluyor

K Fair 2019'da Plasmatreat plastik üretimini modernleştirecek ve esnekleştirecek tamamen yeni bir süreç tanıttı. Ziyaretçi yoğunluğu beklentilerin çok üstündeydi.

Ürün müdürü Erhard Krampe, "Ziyaretçi sayımız gerçekten çok yüksekti" ve "çok sayıda ticari ziyaretçinin hazırlıklı ve bilinçli bir şekilde bizim standımıza gelmiş olmasından özellikle memnun olduk" dedi. Farklı sektörlerden ziyaretçiler, 2-bileşenli enjeksiyon kalıplama için yeni InMould-Plasma® teknolojisini incelediler.  Bu süreç, daha önce tutunması neredeyse imkansız olduğu düşünülen farklı tip plastikleri güvenli bir şekilde birbirine tutunmasını mümkün kılıyor.

Ziyaretçiler içinde bazı plastik mühendisleri, bu işlemle TPU ve polipropilenin bile başarılı bir şekilde birbirine tutunmasına şaşırdı. InMould-Plasma® süreci plastik işleme sanayisine bir sürü başka avantajlar da sağlıyor: Bu yeni teknoloji sayesinde artık 2-bileşenli parçalarda matris malzeme olarak oldukça hafif ve ucuz polipropileni kullanmak mümkün oluyor. Bugüne kadar bu amaç için hep pahalı teknik plastikler kullanılmaktaydı.

Plasmatreat CEO'su Christian Buske, "Ziyaretçi sayıları gerçekten tüm beklentilerimizi geçti" derken, heyecanını gizlemedi. "Otomotiv sanayisinde ve özellikle elektromobilite alanındaki birçok plazma uygulamasının zamanın ruhunu yansıtması kaçınılmazdır."

Sergilenenlerin içinde dikkat çeken başka bir alan ise Beckhoff Automation GmbH & Co. KG şirketinin XPlanar hareket düzeni teknolojisiydi. Dünyada bir ilk olan bu teknolojinin tanıtımı Plasmatreat standında yapıldı. Bu hareket düzeni, maksimum yumuşaklıkta ve emisyonsuz taşıma sağlamak için sarsıntısız ve temassız bir şekilde 4 m/s hıza kadar herhangi bir konfigürasyondaki düzlemsel levhalar üzerinde serbest hareket eden düzlemsel taşıyıcılardan oluşmaktadır.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.