“Plastik İnovasyon Ödülü 2017” – Plasma-SealTight® için Ödül

Bielefeld’de, 7 Eylül 2017 tarihinde Kunststoffe in OWL e. V. endüstri ağının “Plastik İnovasyon Ödülü 2017” töreni. Soldan sağa: Prof. Dr. Christoph Jaroschek (FH Bielefeld), Edgar Düvel (Plasmatreat), Stefan Schmedding (Kunststoffe in OWL), Dr. Alexander Knospe (Plasmatreat)
Resim: FH Bielefeld

Geliştirdiği enjeksiyon kalıplama yöntemleri ile hibrit kompozitlerin metal ile plastik arasındaki malzeme bağını oluşturmak üzere atmosfer basıncında üretilen Plasma-SealTight® plazma sızdırmazlık tabakası için Plasmatreat; Doğu Vestfalya Endüstri Ağı Kunststoffe in OWL e. V. tarafından 7 Eylül’de “Plastik İnovasyon Ödülü 2017” ile ödüllendirildi. 

Doğu Vestfalya-Lippe (OWL), Almanya’nın önde gelen plastik bölgelerinden biridir. Yaklaşık 17.000 çalışanı bulunan 500’den fazla plastik teknoloji şirketinin yanı sıra üç plastik teknoloji fakültesi burada bulunmaktadır. Kunststoffe in OWL e.V. birliği, şeffaflığı artırmak ve tüm bölgesel kaynakları ve potansiyelleri daha iyi kullanmak amacıyla OWL’de plastik sektörünün şirket ve kurumları arasında ağlar oluşturur.

Adayların kendileri başvuramadığı bu ödül, Plasmatreat için sürpriz oldu. Üniversite profesörleri ve endüstride çalışan mühendislerden oluşan bir jüri, son dönem inovasyonlarından hangisinin potansiyeli bulunup plastik sektörü için önemli bir katkı sağladığı kriterlerine göre karar verir.

Ödül törenindeki takdir konuşmasında Bielefeld Yüksek Meslek Okulu’ndan Prof. Dr. Christoph Jaroschek bu yılın jüri kararını şu sözlerle açıkladı: “Metal ve plastiklerden hibrit üretimi, plastik sektöründe çok büyük önem taşımaktadır. Bu alanda Plasmatreat’in yeni kaplama teknolojisi önemli bir kilit rol oynamaktadır.”

Global Pazar Segmenti Yöneticisi Edgar Düvel ve Plasmatreat Yenilik Direktörü Dr. Alexander Knospe, İnovasyon Ödülü’nü Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Schmedding’in elinden sevinçle aldı.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.