Plasmatreat Silikon Vadisi’nde yeni bir teknoloji merkezi açıyor

Plasmatreat USA ve iştiraki 4th State; ilkbaharında bir “Surface-Tech-Days 2017” programı ile birlikte, Hayward, Kaliforniya’da 1.500 m2 büyüklüğünde bir teknoloji merkezi açtı.

Geniş laboratuvar ve teknoloji alanları her iki şirket tarafından beraber kullanılmaktadır. Hayward’da Plasmatreat kendisini özel müşteri testlerine ve atmosferik basınç plazma ile tüm ön işlemlerin geliştirilmesine verirken 4th State müşterilerine fason hizmeti ve alçak basınç plazmada yeni süreçlerin geliştirilmesi alanında hizmet verecek.

Sadece bir kaç gün içinde, herkese açık programa 200’den fazla ziyaretçi kayıt olmuştu. “Bu kadar yüksek bir katılımcı sayısı beklemiyorduk” diyor Plasmatreat USA CEO’su Andy Stecher ve devam ediyor, “ama ziyaretçilerimize sunacağımız özel bir şey vardı.” İki günlük “Surface-Days” programı sadece yüksek profilli sunum ve canlı gösterilerden ibaret olmamalıydı. Her şeyden önce mühendis, araştırmacı ve uygulama teknikerleri arasında, her gün karşı karşıya kaldıkları hep aynı görev için doğrudan fikir alışverişini sağlayacak platformun amacı şu olmalıydı: Parça imalatında yüzey ile ilgili sorunlar için çözümler bulmak.

Ulusal ve uluslararası konuşmacıların sunu dizisi, Plasmatreat’in diğer tedarikçi ve enstitülerle yıllar boyunca oluşturduğu teknik ortaklık ve yakın işbirliğine uyumlu olarak hazırlanmıştı. Sunumlar en yeni uygulama ve gelişmelerle ilgiliydi. Kompozit malzemelerde ve hibrit imalatında plazma kullanımı, yüzeylerin OSEE (optik uyarımlı elektron emisyonu) ile kalite güvencesi, yeni hata analiz yöntemleri, biyotıptaki mikroakışkan ve tanılama sistemlerinin plazma işlemi veya kavisli elektronik ekran veya 3B nesnelerin plazma işlemindeki zorluklar da bunların arasındaydı. Sunulan konular yoğun panellerde derinleştirilip daha da açıldı ve her ziyaretçi, kendi teknik sorunları ile yüzey uzmanlarına başvurma fırsatı bulabildi.

İki gün boyunca mevcut plazma sistemlerinin tümü dahil edilerek dinamik şekilde gerçekleştirilen canlı sunumlar ziyaretçileri özellikle heyecanlandırdı. İster atmosferik veya alçak basınç plazma olsun, ister plastik, folyo, metal, cam veya seramiklerin elektronik imalatı veya dijital baskısında; tıp, havacılık veya otomotiv endüstrisinde, tüketim malları veya tekstil üretimi için ve birçok başka alanda olsun; Plasmatreat / 4th State ekibi bugünden itibaren yeni teknoloji merkezinin sağladığı imkânların tüm yelpazesini ziyaretçilerine memnuniyetle gösterdi.

Hayward “Surface-Tech-Days 2017” resim galerisi

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.