productronica China 2017 – fuar retrospektifi

Bu, productronica China fuarına Plasmatreat'in başarılı katılımının altıncısıydı. Elektronik sanayisinin Asya'nın önde gelen fuarı Mart ayında Şanghay'daki Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde 68.000 ziyaretçi ve 28 ülkeden 1230 katılımcı ile bir rekor kaydedebildi.

Bu yıl on kişiden oluşan Plasmatreat ekibi stant ziyaretçilerinin sorularını cevapladı. Plasmatreat Çin Genel Müdürü Calvin Chen yönetimi ve Plasmatreat Singapur Genel Müdürü Thomas Markert, Plasmatreat Almanya Elektronik ve Medikal Bölümü İş Geliştirme Müdürü Rainer Schobert ve de Plasmatreat ABD Uluslararası Müşteriler Üst Düzey Yöneticisi Ed Laughlin'in takviyeleriyle ekip, Plasmatreat uygulamalarını sundu. Sunumun ana konuları şunlardı: Elektronik göstergelerin sızdırmazlaştırılması, elektronik bileşenlerin döküm (potting) öncesi ön işlemi, SMD kartlarının koruyucu boya (conformal coating) öncesinde potansiyelsiz plazma işlemi ve ayrıca mikro düzeyde temizlik, eş zamanlı aktivasyon ve otomotiv endüstrisinde kullanılan çeşitli elektronik bileşenlerin işlevsel nano kaplaması.

Fuar sunumunun canlı atraksiyonu, özel bir iç dünyaya sahip büyük, yuvarlak robot hücresi oldu. İçinde; bir RD8004 tipi plazma döner nozülü, bir PCU plazma kontrol ünitesi, bir KUKA robotu ve ayrıca sekiz numune parçalı bir döner tabla ile üç monitör vardı. Üç monitörün her birinde bu özel uygulamanın tüm bilgileri görüntülenirken robot kontrollü plazma döner nozülün her elektronik bileşen (ECU kontrol cihazı, fişli bağlantı, motorlu pompa gövdesi, oto bataryası, SMD baskılı devre kartı, tablet bilgisayar, LED lead frameler, sensör) üzerinde peş peşe özel ön işlemleri nasıl simüle ettiğini ziyaretçiler heyecanla izledi.

International Adhesive Technology Innovation Forum'unda "Atmospheric Plasma for Microelectronic IC Package Manufacturing" adlı son derece ilginç konuşmasıyla Ed Laughlin (Plasmatreat ABD) fuara bir doruk noktası daha sağladı.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.