Zorluklar yarının başarılarıdır - Plasmatreat ISTC 2017 retrospektifi

Plasmatreat Grubu’nun on altıncı “Uluslararası Satış ve Teknoloji Konferansı”nda CEO Christian Buske; ocak ayında Halle/Vestfalya'daki Gerry Weber Sportpark Hotel’de tüm dünyadan katılan misafir, temsilci ve üst düzey personeline hoş geldiniz dedi.

Hiç şüphesiz üç Plasmatreat teknolojisi de; Openair® -Plasma, PlasmaPlus® ve Plasma-SealTight® daha bugünden geleceğe varmışlar. Beş günlük toplantının ana konusu, yarının dünyası ürünlerinin araştırma, geliştirme ve üretiminde bu teknolojilerin kullanımıydı.

İster elektrikli araba yapımı veya 3D yazıcı ile üretilen araçların geliştirilmesi, ister hafif yapıların yapıştırılması veya ister yeni hibrit kompozitlerin üretiminde olsun; plazma kullanılmaktadır. Veya UV dijital baskı, LED yonga imalatı, dezenfeksiyon ve sterilizasyondan canlı hücre ve organizmaların araştırmasına kadar, Steinhagen’in atmosferik basınç plazma teknolojisi bunların her birinde vardır.

“Bugünün zorlukları yarının başarılarımızdır”, diyor Buske ve kendisinin ve ekibinin motivasyonunu tarif ediyor. Daha düne kadar düşünülemez olan malzeme kombinasyonları ve ürünler birden bire gerçek oluyor ve bu da şu anlama geliyor: Sayısız malzeme yüzeyi sadece plazma tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Programın zirve noktasını oluşturan ‘Speakers Day’ için ABD, Hollanda ve Almanya’dan konuşmacılar gelmişti. Konferans katılımcıları, plazmanın geleceğin yüzey işlemleri açısından potansiyelini farklı açılardan ele alan bilim adamları ve şirket uzmanlarının yüksek profilli sunumlarını büyük ilgiyle takip ettiler.

Bilgilendirici konferans serisinin yanında yıllık ISTC etkinlikleri her şeyden önce bir amaca hizmet etmektedirler; o da 35 farklı ülkeden gelen satıcı ve temsilciler arasında uluslararası deneyim alışverişi ve kültürlerarası iletişimdir. Buske: “Bu toplantılar sadece mesleki işbirliğini değil, aynı zamanda uluslararası konumlandırılmış bir şirketin iş başarısı için vazgeçilemez olan kişisel temasları da teşvik etmektedir.” dedi.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.