ISTC 2016 / Spring - 15. Uluslararası Satış ve Teknoloji Konferansı

Ocak ayında Plasmatreat CEO'su Christian Buske, geleneksel Hotel Bielefelder Hof'ta "15th International Sales and Technology Conference" açılışını gerçekleştirdi.

CEO, kalabalık katılımcı kitlesini; Plasmatreat için başarılarla dolu bir yıl olan 2015 retrospektifi ile selamladı. Şirket, 20. kuruluş yıldönümünde, sadece sektöründe pazar lideri olmakla kalmayıp, "Würth Future Champion Award 2015" ödülü ile de onurlandırıldı.

Araştırma, sanayi ve ekonomi alanlarından gelen ziyaretçilerle birlikte; Asya, ABD ve tüm Avrupa'dan yaklaşık yüz Plasmatreat satış yöneticisi, mühendis ve tekniker Bielefeld'deki buluşmaya geldi. Yılın iki gününde gerçekleşen etkinlik; Openair®-Plasma ve PlasmaPlus® teknolojilerinin uluslararası düzeydeki en yeni uygulamaları ve en son gelişme durumu hakkında bilgi edinmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için katılımcılara mükemmel bir platform sunmaktadır.

Etkinliğin ilk gününe üst düzey konuşmacılar damgalarını vurdu. Münih Teknik Üniversitesi Tıbbi Teknolojiler Kürsüsü'nden Prof. Dr. med. Dr.-Ing. habil. Erich Wintermantel onlardan biriydi.
Doktor, mühendis ve bilim adamı; ağırlıklı olarak biyouyumlu implantların geliştirmesi ve de tıbbi ve plastik teknolojisi ile uğraşmakta. "Medical and Life Science Engineering – Plasma Options" adlı konuşmasında, tıp ve tıbbi teknolojinin gelecekte plazma teknolojisine ne denli yüksek bir uygulama potansiyeli sunabileceğini gösterdi.

Diğer misafir konuşmacıların, uygulama konuları açısından farklı konuşmalarına da dinleyiciler büyük ilgi gösterdi. Araştırmacı olarak; Fraunhofer IFAM Bremen'den Dr. Jörg Ihde ve Christian Tornow, Fraunhofer IST'ten Nils Mainusch, Münih Teknik Üniversitesi Med-Tech Enstitüsü'nden Christin Rapp ve Braunschweig Teknik Üniversitesi Yüzey Mühendisliği Enstitüsü'nden Stefan Kotula sunumda bulundular. Sektörün uygulama alanındaki temsilcileri adına; Philippe Millioud (Bobst SA Mex VD), Michael Otto (Henkel AG & Co KGaA), Dr. Nataša Kovačević (Kolektor Group d.o.o.) ve Martin Hämmerle (RAMPF Polymer Solutions GmbH & Co. KG) konuştu. Bu teknolojinin geliştiricisi olan Prof. Dr.-Ing. H. Heuer'i (FH Aachen) temsil eden, Heuermann HF-Technik GmbH şirketinden Dr. Arash Sadeghfam; mikrodalga plazma denen çok özel bir plazma teknolojisinin uygulama olanaklarından bahsetti.

Bu noktada Plasmatreat tekrar tüm konuşmacılara şükranlarını sunar!

 

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.