„The Best of German Mittelstand“ – Plasmatreat için Ödül

Plasmatreat; Berlin'deki Dışişleri Bakanlığı'nda 2015 Büyükelçiler Konferansı'nda düzenlenen İş Forumu'nda "The Best of German Mittelstand" şirket mührü ile ödüllendirilen yaklaşık 100 şirket arasında yer almaktadır.

Berlin'de „Best of German Mittelstand“ sunumu: soldan sağa: Prof. Andreas Kiefer, Federal Dışişleri Bakanı Dr. Frank-Walter Steinmeier, Dr. Florian Langenscheidt, Prof. Dr. Bernd Venohr (Resim: Deutsche Standards/ pjk-atelier)

Ödül töreni, Dr. Florian Langenscheidt ve Dr. Bernd Venohr tarafından İngilizce olarak yayımlanan "The Best of German Mittelstand - THE WORLD MARKET LEADERS" adlı yeni kitabın özel sunumu çerçevesinde gerçekleşti. Bu eserde, kendi alanlarında dünya liderliği statüsüne ulaşmış olan Alman şirketler tanıtılıyor.

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Berlin (Resim: Deutsche Standards/pjk-atelier)

Yayımcı Florian Langenscheidt: "Son yıllarda yaşanan mali türbülanslarda Almanya'nın istikrarı küresel algının kelime hazinesine yeni bir terim armağan etti" diyor. "'The German Mittelstand' kavramı, çok çeşitli küresel sorunlar karşısında güvenilir bir iş ortağı olarak kaya gibi sağlam durduğunu kanıtlamış Alman sanayisini ifade etmektedir."

Sanayi, ekonomi ve siyaset dünyasından 1000'i aşkın davetlisi ile Büyükelçiler Konferansı'nın son etkinliğinde, Federal Dışişleri Bakanı Dr. Frank-Walter Steinmeier kitabı tanıttı. Bunun artık bundan sonraki iş gezilerinde bagajın vazgeçilmez parçası olacağını ifade etti. Steinmeier şunu vurguladı: "Alman dünya pazarı liderlerinin başarısı, pazar fırsatlarından ve üstün yenilikçi güçten daha fazlasından beslenmektedir. Akıl, Sorumluluk ve uzun vadeli oryantasyon - bunlar bu şirketlerin faaliyetlerini ve dünyadaki mükemmel ünlerini belirleyen değerlerdir."

Fakat bu kitap sadece Bakan'a verilmiyor: Asıl uluslararası büyük ilgiyi, özellikle tüm büyükelçilikler ve konsolosluklar da dâhil, yurtdışındaki Alman temsilciliklerin yöneticilerine dağıtıldığında görecek.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.