"Kalite mükemmelliği gerektirir" - Plasmatreat parts2clean 2014'te

24 - 26 Haziran tarihlerinde "Kalite mükemmelliği gerektirir" sloganı altında bu yılki Endüstriyel Parça ve Yüzey Temizleme alanında uluslararası lider fuar parts2clean, Stuttgart'ta gerçekleştirilecektir. Plasmatreat bu yıl; iş ortağı olan SLE electronic GmbH şirketinin standında misafir katılımcı olacaktır.

Her iki şirket, örneğin bobin kaplama işlemi için mükemmel şekilde kombine edilebilir çevre dostu yüzey temizleme yöntemleri sunmaktadır. SLE yüksek basınç temizlik ekipmanları ile sacların kaba kirini temizlerken, Plasmatreat de atmosferik basınç plazma ile kaplama işleminden hemen önce hassas temizliklerini gerçekleştirir.

Fotoğraf: Plasmatreat
Openair® Plazma ile yapıştırma öncesinde lokal selektif ince temizlik, alüminyum döküm gövdelerin aktivasyonu ve fonksiyonel kaplaması

Openair® plazma, sadece bir malzeme yüzeyinin gözeneklerine kadar temizliğini değil, aynı zamanda onların lokal selektif aktivasyonunu da mümkün kılmaktadır. Mikron düzeyinde temizliğin ve lokal selektif aktivasyonun tek ve aynı işlemdeki etkisi alışılagelmiş sistemlerin performansını fazlasıyla aşmaktadır. Openair® plazma ile ön işlemin etkisiyle malzeme yüzeyinin ıslanabilirliği önemli ve tam ayarlanabilir bir artış göstermektedir. Bunun sonucunda yapıştırıcılar ve kaplamalar en yüksek stres altında bile uzun süre stabil kalırlar. Plazmaya bir prekürsör ilave edilirse, yüzeyler ayrıca Plasmatreat'in PlasmaPlus® yöntemiyle fonksiyonel inline kaplanabilirler.

Yüksek verimli ön işlem yönteminin çift etkisini denemek isteyenler, Plasmatreat'te kendi parçasını test edebilirler. Ziyaretçileri, özel bir fuar test laboratuvarında su ile test mürekkebi yöntemi veya temas açısı ölçümü uygulamalarına davet ediyoruz. Bunun amacı, yüzey geriliminin plazma işleminden önce ve sonra nasıl davrandığını bulmaktır.

Fuar ziyareti için bir randevu mu ayarlamak istiyorsunuz? O halde lütfen Joachim Schüßler Bey ile 07231-28099-40 no'lu telefon veya e-posta ile irtibata geçin: Joachim.schuessler@plasmatreat.de

Parts2Clean, 24. - 26 Haziran 2014, Stuttgart, Almanya
Salon 5, Stant D10/E05

Ziyaretiniz için sabırsızlanıyoruz!

 

 

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.