Noel 2013: Plasmatreat hediye yerine bağış tercih ediyor

HandanHand Elterninitiative krebskranker Kinder e.V. için 5.500 EUR

10 Ocak 2014 tarihinde bağış teslimi
sağdan: Christian Buske (Plasmatreat GmbH Genel Müdürü), Christiane Buske, Andreas Tilly (Dernek Başkanı), Dietlef Wiedey (Veznedar), Vera Flaming (Mesleki Terapist), Karl-Wilhelm Hartge (Plasmatreat GmbH Ticari Müdürü)

Bu yıl Plasmatreat; "hediye yerine bağış" sloganı altında HandanHand, Elterninitiative krebskranker Kinder e.V. derneğini 5.500,00 Euro'luk bir bağış ile destekliyor. Şirket, kendi gönderdiği her bir Noel kartı için 5,00 Euro meblağında bir bağışta bulunmuştu.

1995'ten beri var olan dernek; Bielefeld-Bethel Çocuk hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'ndeki hasta çocuklar için çeşitli projeleri destekliyor. Bağışlarla, sağlık sigortalarınca karşılanmayan, örneğin mesleki terapiler veya müzik tedavileri gibi programlar finanse ediliyor. Mesleki terapist Vera Flaming, çocuklara sevinç ve enerji veren çaılşması ve yardımı hakkında heyecanla anlatıyor. Aileler için bir ebeveyn mutfağı hazırlandı ve çok muhtaç durumda, dernek mali yardımlar da sağlamaktadır.

Amaç, çocuklar ve ebeveynler için hasta olmaktan bir mola imkanı ve bir parça normalleşme ve deneyim alışverişi sunmaktır. Plasmatreat bu misyonun desteğe ihtiyacı olduğundan emindir ve bundan sonrası için de sorumlulara önemli çalışmalarında da her şeyin en iyisini temenni etmektedir!

İlgilenenler için internet sitesi bağlantısı ve bağış hesabı aşağıdadır:
www.handanhand.de

HandanHand e.V.
Banka: Sparkasse Bielefeld
Hesap No.: 16210692
Şube Kodu: 48050161

IBAN: DE83 4805 0161 0016 2106 92
BIC: SPBIDE3BXXX

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.