Plast Eurasia Istanbul 2019 fuarında büyük başarı

Plast Eurasia 4-7 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşti. Plasmatreat fuara 11. kez katıldı. Fuar 1000 katılımcı ve 60000 ziyaretçiyi ağırladı.

Plast Eurasia; Doğu Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya bölgelerindeki plastik endüstrisinin en önemli fuarıdır. Otomotiv, ev aletleri/beyaz eşya, ambalaj, medikal ve diğer ilgili plastik endüstrileri de dâhil olmak üzere plastik sanayisinin tüm segmentlerinden müşteriler çekildi. Her hedef pazar segmentinin önde gelen şirketlerinden gelen ziyaretçiler, Openair-Plasma® teknolojisinin faydalarını canlı sunumlarda görmek için standımızı ziyaret ettiler.

Amacımız, yapışması zor plastik kompozitlerin yapıştırma, boyama ve baskısında sorun yaşayan ziyaretçilere ve daha yüksek kalite ve maliyet tasarrufu elde etmek için yeni inovatif işleme ve kaplama süreçleri arayan müşterilere çözümler sunmaktı.

 

 

6-eksenli cobot (işbirlikçi robot): Çeşitli malzemelerin işlenmesi

Plazma canlı tezgâhımızda Openair-Plasma®’nın yüzey enerjilerini nasıl artırabileceğini gösterdik. Ayrıca, PST ve InMould-Plasma®'nın hibrit bileşen numuneleri de dâhil olmak üzere, otomotivden beyaz eşya endüstrisine çeşitli numuneleri işleyen bir robot hücresinde 6 eksenli bir Cobot (kolaboratif robot) üzerinde RD2004 plazma nozülünü sunduk. Mesajımız, sürecimizin laboratuvarda veya endüstriyel ölçekte ne kadar güvenli ve kolay çalışabileceğini göstermekti. Ayrıca ziyaretçiler kendi numunelerini atmosferik plazma teknolojimizle işleme fırsatına da sahipti.

Sonuç büyük bir başarıydı. Çok sayıda müşterimizle yenilikçi proje yaklaşımlarıyla yaptığımız iyi görüşmelerden memnuniyet duyduk.

Plast Eurasia 2019 fuarına katılan Plasmatreat ekibi
Fuar standı

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.