Pil gücünü artırmak için güç birliği

Plasmatreat yeni ABD’li Intecells şirketine yatırım yapıyor

Atmosferik plazma teknolojisinde dünya pazarı lideri Plasmatreat, yeni kurulan şirket Intecells'e yatırımını açıkladı. Yeni kurulan şirket, pil hücrelerinin performansını artırmak ve üretim maliyetlerini azaltmak için yenilikçi üretim süreçleri geliştirecek.

Plasmatreat CEO'su ve yönetici ortağı Christian Buske; “Pil performansını önemli ölçüde artırmak ve üretimi daha verimli hale getirmek için konvansiyonel pil tasarımının ve mevcut üretim süreçlerinin kısıtlamalarından kurtulmak istiyoruz”, dedi. Devamında, yeni pil teknolojilerinin sadece hızla büyüyen elektromobilite alanı için hayati öneme sahip olmakla kalmayıp ayrıca tüketici elektroniği sektöründeki sayısız uygulamayı optimize ettiğini, hatta ilk etapta bunları mümkün kıldığını açıkladı.

Intecells; Plasmatreat ve Architected Batteries Unbound LLC (ABU) şirketlerinin bir ortak girişimidir. Dr. Shawn Gayden (ABU/Intecells CEO’su), bu yeni şirketin çok yakında yeni pil çözümlerini açıklayacak konuma geleceğine inanıyor: “Sektördeki müşterilerimizle yakın ilişkiler kurmaktan istifade ediyoruz. Bu sayede ilk ticari başarıya hızlı ulaşacağız ve pil üretiminin geleceğini şekillendireceğiz.” Christian Buske ve Dr. Gayden girişim sermayesini San Francisco merkezli yatırımcı Walden International’den sağlayarak bu startup şirketini ortak kurdular.

Plasmatreat CEO'su Christian Buske ve Dr. Shawn Gayden (Architected Batteries Unbound LLC) yatırımcı Walden International ile birlikte ABD’de Intecells startup şirketini kurdular.

“Intecells'e yatırım yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Elektrikli araç endüstrisinin hızlı küresel gelişimi göz önünde bulundurulduğunda yeni pil çözümleri çok umut verici görünüyor. Intecells'in geleceğine her türlü güveniyoruz ve şirkete, müşteri talebini olgunlaştırması ve karşılamasında destek olmak istiyoruz”, diyerek ekliyor Walden International'dan Dr. Hing Wong. Walden International son on yılda otomotiv endüstrisinde onlarca teknoloji şirketine yatırım yaptı; buna entegre devre tasarım şirketleri, çözüm sağlayıcıları, sistemler vb. de dâhildir. Walden, Intecells'in potansiyel stratejik ortakları olan ana akım otomobil üreticileri ile iyi ilişkiler sürdürmektedir. Intecells, Güneydoğu Michigan (ABD) merkezli olacak.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.