İnovasyonlar için Alan – Bölüm II

Plasmatreat-Süd Bina Dikme Töreni

Bild: Plasmatreat / Gewerbebau Schumacher + Partner

Kaba inşaat tamamlandığında, bina dikme töreni zamanıdır. Plasmatreat Birkenfeld Şubesi'nin yeni ofis ve depo binasının inşaatında, 22 Haziran 2018 tarihinde, bu önemli kilometre taşına ulaşıldı. İnşaat şirketinin ve belediye meclisinin temsilcileri, tüm personel, dostlar ve aile yakınlarıyla birlikte, yaklaşık altı aylık bir inşaat süresinden sonra güzel bir bina dikme töreni düzenlendi ve yeni oluşturulan alanlara yakından bakılabildi.

Bina kompleksi

Planlama aşamasında mekânsal konsepte özellikle önem verildi. Geniş alanlar, müşteriler ve ilgili taraflar için plazma teknolojisinin mümkün olan en iyi şekilde görülebileceği ve değerlendirilebileceği şekilde tasarlandı. 1200 metrekarelik bir taban alanda, müşteri odaklı uygulama geliştirmeleri için en yeni plazma teknolojilerine sahip laboratuvarlar ve yüksek kaliteli sunum alanları bulunuyor. Bir servis atölyesi ve seminer, eğitim ve etkinlikler için kullanılabilecek etkinlik odaları bu konsepti tamamlıyor.

Almanya Satış Müdürü ve Plasmatreat-Süd Şube Müdürü Joachim Schüßler inşaat projesini şöyle anlatıyor: "Yapıların tasarımı, plazma jeneratörlerimizi şekil ve renk olarak sembolize ediyor. Yerel inşaat firması Schumacher + Partner'in tasarım konsepti ile kırsal alandaki bina arsası ve müşteriye özel uygulama teknolojisi gereksinimleri için uygun ve işlevsel bir çözüm sağlıyoruz. Bu konsept aynı zamanda enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik için yüksek gereksinimleri de karşılıyor ve inşaat ve işletme için ekonomik verimlilik sağlıyor."

Geleceğe yatırım

Şube binasının yeniden yapımıyla Plasmatreat, Württemberg'in Birkenfeld şehrine olan bağlılığını doğruluyor. Teknoloji üreticisi için Güneybatı Almanya'daki bölge, özellikle otomotiv ve tedarikçi endüstrileri ve modern elektronik üretimi, paketleme ve tıbbi teknolojiler açısından önemli bir pazardır. Bu yüzden, şubeye yapılan yatırım, Plasmatreat'in gelişimi açısından geleceği belirleyen bir yatırımdır.

Bina, Ekim 2018'in başında kullanıma hazır olacak. Schüßler: "Daha bugünden, yılın sonuna doğru gerçekleştirilecek bina açılışı için sabırsızlanıyorum. O zaman müşteriler, ziyaretçiler ve Plasmatreat-Süd çalışanlarını işletime hazır, son derece modern ve etkileyici bir şirket binası bekliyor olacak ve ben şunları diyebileceğim: 'Bu önemli projeyi büyük bir zevk ve özveri ile hedefe taşıdık!'"

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.