İnovasyonlar için alan

Steinhagen'deki „Plasmatreat Technology Center" inşaatının açılışı

Yüksek teknoloji için mimari tasarım. Plasmatreat'in merkezinde 2019'un başına kadar dünyanın en büyük teknoloji ve müşteri merkezi oluşacak. (Resim: Plasmatreat / Gerber Architekten)

Sembolik bir "Spatenstich" (temel atma töreni) ile pırıl pırıl bahar güneşinin altında 26 Martta Plasmatreat, Steinhagen'deki "Plasmatreat Technology Center" adlı uluslararası teknoloji ve müşteri merkezi inşaatının resmi başlangıcını kutladı.

İlham ve inovasyon için yer açıyor: Christian Buske, Plasmatreat GmbH Genel Müdürü ve Plasmatreat Group CEO’su (Resim: Plasmatreat)

Şampanyalı resepsiyon ve bahar barbeküsüne; çalışanlar, misafirler ve şeref misafirleri olarak Steinhagen şehrinin Belediye Başkanı Klaus Besser, CDU meclis üyesi ve Yapı Komitesi Başkanı Herbert Mikoteit, CDU milletvekili Raphael Tigges, Doğu Vestfalya - Bielefeld Endüstri ve Ticaret Odası Başkanı Dr. Christoph von der Heiden ve ayrıca Sparkasse Bielefeld'den Frank Brüggemann ve Marco Rüter davetliydi.

Temel atma töreninde Plasmatreat Genel Müdürü Christian Buske, oğlu Magnus ve üretim müdürü Holger Timpe ile birlikte, tüm hazır bulunanların alkışları altında bu işi kimseye bırakmadan, yeni teknoloji merkezi temeli için ilk küreği kendisi sapladı.

Şefe çiçek takdimi: Dahili yapı planlama departmanından Dirk Lechthoff, Christian Buske'yi çalışanlar adına tebrik ediyor. (Resim: Plasmatreat)

Uluslararası üne sahip Dortmund mimarlar grubu Gerber Architekten'in tasarımına göre, 2019 ilkbaharına kadar Plasmatreat Grubunun buradaki genel merkezinde, mevcut binalara kusursuz bir şekilde bağlanacak olan 1400 metrekarelik bir bina inşa edilecek. Plasmatreat bu inşaat projesine 5 milyon avro yatırım yapacak. Yeni bina sadece dünyanın en büyük plazma araştırma ve tesis geliştirme merkezi olmakla kalmayıp aynı zamanda dünyanın her yerinden iş ortakları ve müşteriler için teknik ve iletişimsel bir buluşma noktası olacak.

Buske, "Sürekli olarak teknolojik avantajlarımızı genişletmek için çabalamasaydık bugün pazar lideri konumunda olmazdık" diyor. Ancak teknisyen, mühendis ve bilim adamları ile bunların tesisleri ve laboratuvarları daha fazla alana ihtiyaç duyarken giderek artan uluslararası müşteriler şirketin uygun sunumu için prezantabl bir çerçeve talep etmekte.

Christian Buske, inşaat projesindeki iyi işbirliği ve desteği için Steinhagen Belediye Başkanı Klaus Besser’e (solda) teşekkür ediyor. (Resim: Plasmatreat)

Mimari olarak son derece modern iki katlı bina kompleksinin fonksiyonel katları açıkça tanımlandı: Alt kat tamamen araştırma ve geliştirme departmanının yanı sıra uygulama teknolojisi departmanına da sunulurken üst katta toplantı ve konferans salonları yanında yaklaşık 200 kişilik bir seminer salonu ile fuayesi düşünülüyor.

 

Plasmatreat Teknoloji Merkezi Steinhagen için temel atma töreni. Soldan sağa: Magnus Buske, Üretim Müdürü Holger Timpe ve Genel Müdür Christian Buske (Resim: Plasmatreat)

İnşaat projesinin tamamlanmasıyla ek istihdam da yaratılacak. Plasmatreat; özellikle araştırma ve geliştirme, tasarım ve ayrıca hizmet ve üretim ile ilgili departmanları güçlendirmek üzere 20'den fazla yeni çalışanı istihdam etmeyi amaçlıyor. Yeni teknoloji merkezi, çeşitli alanlardan mühendis ve bilim adamlarına ek olarak otomasyon teknolojisi için mekatronik arka planına sahip kalifiye eleman ve teknisyenlere ihtiyaç duyacak. Ayrıca dünya çapında işletime alımlar için servis teknisyenleri de burada heyecan verici bir etkinlik alanı bulacak. İlgililer şimdiden iş ilanları hakkında bilgi almak ve başvuruda bulunmak için şu internet adresine bakabilirler: https://www.plasmatreat.de/karriere/stellenangebote.html.

 

Resim galerisi

(Copyright Plasmatreat)

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.