CHINAPLAS 2016 – 20 yıl Plasmatreat Teknolojisi

Asya'nın en büyük plastik fuarı olan CHINAPLAS, 25 Nisan'da Shanghai New International Expo Center'da 40 ülkeden 3300 katılımcıya ve neredeyse 150.000 ziyaretçiye kapılarını açtı. Sadece Alman Pavyonundaki 150 katılımcı; „Made in Germany" sloganıyla ürünlerini sergiledi. Bu yıl Plasmatreat, 20 yıllık teknoloji gelişiminin tarihini sundu.

Plasmatreat Team
Stant ekibi, soldan sağa: Calvin Chen, Plasmatreat Çin Genel Müdürü; Thomas Markert, Plasmatreat Singapur Genel Müdürü; Rainer Schobert, Elektronik ve Medikal Bölümü İş Geliştirme Müdürü (Plasmatreat Almanya); Candy Zong, Pazarlama Yönetimi Uzmanı; Christian Buske, CEO & President Plasmatreat Group; Christine Hennes, Pazarlama Bölümü Başkanı (Plasmatreat Almanya); James Deng, Teknik Şef; Remash Zeng, Satış Müdürü; Alex Yu, Servis Mühendisi; David Lu, Satış Müdürü; Anson Shao, Satış Müdürü

Plasmatreat için en büyük kullanıcı grubunu açık arayla plastik işleyicileri oluşturmaktadır. Bu sefer Plasmatreat Çin Genel Müdürü Calvin Chen; özellikle otomotiv, ambalaj, ev aletleri ve elektronik sektörü ve de medikal, enjeksiyon kalıplama ve tıbbi teknoloji alanlarından üreticilere odaklanmıştı.

Plasma Control Unit
20 yıl Plasmatreat teknoloji gelişiminden: ilk plazma jeneratörü (sağda) ve en son plazma kontrol sistemi PCU (solda)

Geçen yıl kutlanan büyük yıl dönümünü anarken ziyaretçiler; ilk olarak 90'lı yılların ortalarında geliştirilen ve hala analog çalışan FG1001 tipi plazma jeneratöründen; dönüş hızı, hava basıncı veya plazma yoğunluğu gibi plazma parametrelerinin tek tek kontrol edilebildiği PCU (Plasma Control Unit) yeni dijital sistemine kadar Plasmatreat'in 20 yıldır süren teknolojik gelişmeleri hakkında bilgi edinebildiler.

Bu özel gün için Almanya'dan Plasmatreat Grubu CEO'su ve Başkanı Christian Buske, Elektronik ve Medikal Bölümü İş Geliştirme Müdürü Rainer Schobert ve Pazarlama Müdüresi Christiane Hennes ile Calvin Chen ve ekibini sunumlarda destekleyen Singapur Genel Müdürü Thomas Markert de gelmişlerdi.

Canlı Plazma: Monitörde plazma sanayi uygulamalarının videoları gösteriliyor. Film akışına paralel şekilde, ilgili uygulamayı gerçek plazma ile büyük monitör üzerinde simüle eden bir döner nozülü bir altı eksenli robot canlı olarak kontrol ediyor.

"TreatScreen" canlı enstalasyonu ziyaretçilerden büyük ilgi gördü: Openair® Plazma'nın farklı endüstriyel sektörlerdeki başarılı uygulamalarını görünebilir kılmak için; izleyiciye işlenmemiş plastikten üretimdeki plazma işlemine ve devamında bitmiş parçaya kadar farklı sanayi uygulamalarını video aracılığıyla gösteren enstalasyonun merkezinde büyük bir düz ekran vardı. Özel olan yanı: Film akışına paralel şekilde bir altı eksenli robot; ilgili uygulamayı gerçek plazma ile büyük monitör üzerinde simüle eden RD1004 tipi bir döner nozülü canlı olarak kontrol ediyor.

Calvin Chen Chinaplas 2016'yı hatırlarken çok memnun: "Endüstri temsilcilerinin ilgisi bu yıl oldukça yüksekti. Bir önceki yıla göre yüzde 30 ziyaretçi artışı kaydedebildik."

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.