productronica Çin 2016: Plasmatreat, LED Lead Frame işlemiyle beğeni topluyor

Plasmatreat at productronica China 2016

Mart ayında productronica Çin 31 ülkeden 1088 katılımcı ile 60.000 üzerinde ziyaretçiye kapılarını açtı. Plasmatreat bu yıl Şanghay'da, elektronik ürünlerin geliştirmesi ve üretimi konusunda Çin'in önde gelen fuarında, Lead Frame ve elektronik bileşenlerin atmosferik plazma ön işlemi alanında en son geliştirmelerini başarılı bir şekilde sundu.

Bu yıl fuar özellikle otomotiv ve havacılık elektroniği, baskılı devre kartı, elektronik ekran ve yüksek performanslı pil üreticilerine ve de bağlantı sanayisinin orijinal ekipman imalatçılarına (OEM) yönelikti. Bu sektörlerde üretilen baskılı devre kartları, FR4 şeritleri veya kullanılan bakır LED taşıyıcılarında; yüksek bir yapışma ve böylece elektroniğin kusursuz çalışmasını sağlamak için yapıştırma veya laminasyon öncesinde iyi bir yüzey ön işleme zorunludur.

Calvin Chen (Plasmatreat Çin Şube Müdürü) ve çalışanları, Plasmatreat Singapur Genel Müdürü Thomas Markert ve Plasmatreat Almanya Elektronik ve Medikal Bölümü İş Geliştirme Müdürü Rainer Schobert'in desteğiyle ziyaretçilere Openair plazma teknolojisinin son derece etkili ön işlemesini canlı bir gösteride sundular. Müşteriler, 6 eksenli bir robot sistemi üzerinden kontrol edilen döner nozülün saniyeler içinde baskılı devre kartları, ekran ve Lead Framelerin temizliği ve eş zamanlı aktivasyonunu nasıl gerçekleştirdiğini görebildiler.

Yeni geliştirilen Plasmatreat Lead Frame İşleme Sistemine ziyaretçiler özel ilgi gösterdiler. Bugüne kadar sadece bir vakum odası yardımıyla mümkün olan artık atmosferik basınç altında da oluyor. RD2005 tipi iki adet döner nozül ile donatılmış plazma sistemi; sadece hassas temizlik ve aktivasyon için değil, örneğin bakırın oksit azaltmasında da kullanılabilmekte. Bir PlasmaPlus sistemi ile genişletme sayesinde, mesela anti korozyon veya yapıştırıcı tabakası olarak ayrıca fonksiyonel bir plazma polimerizasyonu da gerçekleşebilir.

Geçen yıla oranla %40 daha yüksek bir ziyaretçi sayısına ulaşan Plasmatreat Çin; başarılı bir fuar sonucu kaydetti.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.