Productronica Çin 2015'te Plasmatreat Çin Takımı başarılı

Mart ayında Plasmatreat büyük bir başarı ile Productronica Çin fuarına katıldı. Elektronik ürünlerin geliştirmesi ve üretimi için Çin'in önde gelen fuarı, bu yıl 28 ülkeden 1000'den fazla katılımcı ve hemen hemen 56.000 ziyaretçi çekti.

Calvin Chen (Plasmatreat Çin Şube Müdürü) ve stant ekibi James Deng, Anson Shao ve Allen Cheng için bu sefer baskılı devre kartlarının (PCB/SMT) konformal kaplama veya döküm öncesi plazma işlemi fuar katılımlarının ön planındaydı. Yeni geliştirilmiş çift döner nozül sistemi RD2500 sayesinde, potansiyelsiz Openair® plazmanın hassas elektronik devrelere zarar vermeden baskılı devre kartlarını nasıl yoğun bir şekilde temizleyip aktifleştirdiğini ziyaretçiler canlı olarak görebildiler. Plazma etkisi; baskılı devre kartlarına lehim maskesi uygulanmadan veya yapıştırma öncesinde çok iyi izlenebiliyordu.

Plazma işlemi sayesinde plastik yüzeylerin artırılmış yüzey enerjisi sonucunda baskılı devrelerin (SMT) donatılmasından sonraki dozlama, contalama ve boyama sürecinde yapışma mukavemeti belirgin şekilde artmaktadır. Plazmanın yüzeyi hangi ölçüde aktifleştirdiğini, plazma uzmanları profesyonellerden oluşan izleyicilere bir temas açısı ölçüm cihazıyla gösterdiler. Onunla kullanıcı, sadece birkaç saniye içerisinde, plazma işleminden önceki ve sonraki kıyaslanacak değerleri okuyabilir.

Plasmatreat Çin ekibi stantlarını ziyaret edenlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldı. "Önceki yıllara göre yüzde 40'tan daha fazla ziyaretçi sayısı ile bu bizim en başarılı fuar katılımımız oldu" diyor Calvin Chen. "Bizim plazmanın potansiyelsizliği ve yüksek etkinliği elektronik sektöründen birçok ziyaretçiyi olumlu şekilde şaşırttı. Önümüzdeki haftalarda, Şanghay'daki Plasmatreat Teknoloji Merkezimizde, sizleri kendi deneme parçalarınızla birlikte yapışma optimizasyonları için özel çözümler geliştirmek üzere bekliyoruz."

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.