Parts2Clean: Atmosferik basınç plazma ile üçlü etki

Temizlik sistemleri ve temizlik maddeleri için önde gelen uluslararası Part2Clean fuarında 9 ila 11 Haziran tarihlerinde Plasmatreat standını ziyaret edin ve atmosferik basınç plazmanın mikro düzeyde temizleme etkisini, yüksek aktivasyon gücünü ve işlevsel nano kaplama imkânlarını canlı olarak görün.

Openair® plazma; malzeme yüzeylerinin saniyeler içinde derin hassas temizliğini, eş zamanlı lokal aktivasyonunu ve fonksiyonel nano kaplamasını mümkün kılar (Fotoğraf: Plasmatreat)

Ziyaretçiler, otomotiv sanayi için bir alüminyum parçanın atmosferik plazma ön işleminin üçlü etkisini canlı olarak görebilirler. 6-eksenli bir robot hücresinde önce hassas temizlik ve eş zamanlı olarak lokal selektif aktivasyon; Openair® plazma ile gerçekleşir. Arkasından, PlasmaPlus® teknolojisi ile nano incelikte fonksiyonel bir katman uygulanır. Bu tabaka, özellikle alüminyum alaşımları için, sadece yapıştırıcılar ve sızdırmazlık malzemeleri için tutunabilir ve istikrarlı bir zemin sağlamakla kalmaz aynı zamanda son derece etkili bir korozyon koruması teşkil etmektedir. Bunu ispatlamak için, plazma kaplamalı ve kaplamasız alüminyum parçalar bir cam kabin içerisinde tüm fuar boyunca sürekli bir su spreyine maruz bırakılmaktadırlar.

Saniyelik Openair® plazma etkisini daha yakından tanımak isteyenler, kendi parçalarını test etmeye davetlilerdir. Bir test mürekkebi yöntemi, bir temas açısı ölçümü veya hatta bir temizlik ölçümü ile parçanın atmosferik plazma işlemi öncesinde ve sonrasında yüzey enerjisinin ve temizlik derecesinin ne durumda olduğu tespit edilecektir.

Plasmatreat bu yıl da, iş ortağı olan SLE electronic GmbH şirketinin standında misafir katılımcı olacaktır. Her iki şirket, örneğin bobin kaplama işleminde kullanmak üzere, kombine edilebilir çevre dostu yüzey temizleme yöntemleri sunmaktadır. SLE yüksek basınç temizlik ekipmanları ile sacların kaba kirini temizlerken, Plasmatreat de atmosferik basınç plazma ile kaplama işleminden hemen önce hassas temizliklerini ve aktivasyonunu gerçekleştirir.

Hoş geldiniz!

Parts2Clean, 09. - 11. Haziran 2015, Stuttgart
Salon 6, Stant B58

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.