Plasmatreat NPE 2015'te: Otomobil hafif yapı sektöründe yapıştırma süreçlerinin optimizasyonu

no-img

En büyük Amerikan plastik fuarı olan, Orlando, Florida'daki NPE 2015'te, 23 - 27 Mart tarihlerinde, Plasmatreat Kuzey Amerika; en yeni Openair® plazma teknolojisi ile atmosferik basınç plazma yardımıyla plastiklerin kötü yapışma özelliklerinin saniyeler içerisinde nasıl iyileştirileceğini canlı olarak sergileyecek.

Otomotiv sanayisinde hafif yapı malzemeleri için Openair® plazma

Bu yıl Plasmatreat için, otomotiv endüstrisi hafif yapı malzemelerinin atmosferik plazma işlemi odak noktasındadır. Örneğin karbon veya elyaf takviyeli plastiklerin (CTP/KTP) polar olmayan yüzeyleri iyi bir ön işlem olmadan yapıştırılamazlar.
Plasmatreat, bir KUKA robot hücresinde, en yeni plazma çift nozül tipi RD2005 modelinin hem yüksek otomasyon derecesini ve etki yarıçapını hem de PA11, PA12, PPA, PPS ve PEEK gibi plastik fiber kompozitlerin ve yüksek performanslı plastiklerin ön işlemini sergileyecektir.

Canlı Test

İkinci bir plazma döner nozül sisteminde ziyaretçiler, plazma etkisini kendi modelleri üzerinde canlı olarak görebilir ve kendileri test edebilirler. Yüzey enerjisinin yükselmesi net olarak görülebilir. Birincisi görsel olarak; plazma işlemli yüzeye su püskürtüp bundan sonra görülebilir homojen ıslanabilirlik sayesinde.

Diğer yandan, bir yüzey ölçümü ile aktivasyon ortaya çıkmaktadır. Stant ortağı Brighton Technologies bunun için, en yeni "Surface Analyzer"ini, sadece üç saniye içerisinde kullanıcıya parça yüzeyinin ıslanma özelliklerini gösteren ölçüm cihazını sunacaktır. Bu cihazın benzersiz bir özelliği, Plasmatreat ön işlem sistemleri ile kombineli olarak otomatik üretim hatlarında kurulum seçeneğidir.

NPE 2015'te bizi ziyaret edin, Stant W8078

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.