Ödül: Plasmatreat, Würth Future Champion Award 2015 ödülünü kazandı

Dünya liderlerinin bu yılki zirve toplantısı vesilesiyle Plasmatreat, 10.000 Avro ile donatılmış "Würth Future Champion Award 2015" ödülüne layık görüldü. Ödül, 28 Ocak 2015 gününde, Schwäbisch Hall'deki tarihi yeni salonda düzenlenen gala yemeğinde sunuldu.

Würth Future Champion Award 2015
Fotoğraf: Würth

Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Bernd Venohr başkanlığındaki jüri bu ödülle; son yıllarda dünya birinciliğine sıçramayı başarabilmiş, hızlı ve sürdürülebilir bir büyüme ve de uluslararası başarı göstermiş olan Alman orta ölçekli işletmeleri ödüllendiriyor. Jüri, Plasmatreat'in inanılmaz inovasyon gücünün altını şu şekilde çizdi: Araştırma ve geliştirmeye harcadığı cirosunun %12'si ve 90 patentle, Plasmatreat pazarında öncüdür. Yurtiçinde ve yurtdışında, araştırma enstitüleri ve üniversiteler ile yoğun işbirliği bunun kanıtıdır. Yüksek nitelikli satış mühendislerinden, bilim adamlarından ve teknisyenlerden oluşan uluslararası şube ağı da jüriyi kalıcı bir şekilde etkiledi. Atmosferik basınç plazma sistemlerinin geliştirilmesi ve yapımı alanında günümüzün dünya lideri olan şirket, şu anda üç kıtada 11 ülkede ve 34 ülkede kendi iştirakleri ile temsil edilmektedir.

 

Plasmatreat; Würth Future Champion Award 2015 ödülünü kazandı. Prof. Dr. Bernd Venohr, Joachim Kaltmaier, Christian Buske ve Ekonomi Baden-Württemberg eski Bakanı Dr. Walter Döring (soldan) ödül töreninde / Fotoğraf: Steffen Burger / Handelsblatt GmbH

Prestijli ödülü veren, profesyonel kullanım için montaj ve sabitleme malzemesi ticaretinde önde gelen bir uzman olan Adolf Würth GmbH & Co.'dur. Şu anda 80'den fazla ülkede faaliyet gösteren ve 400'den fazla şirketten oluşup 66.000 den fazla kişi istihdam eden Würth Grubunun en büyük şahsi şirketidir. Würth Grubu'nun Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Joachim Kaltmaier, ödülü Plasmatreat GmbH şirketinin yönetici ortağı Christian Buske'ye sundu. Kaltmaier, Plasmatreat'in ortalamanın üzerindeki ciro artışından dolayı heyecanını gizlemedi:

 
Fotoğraf: Steffen Burger / Handelsblatt GmbH

"Şirket, plazma nozülleri kullanarak atmosferik plazma yüzey işleme niş pazarını icat etti ve dünya çapında standartları oluşturdu. Burada mutlak bir girişimcilik ruhunun kanıtlandığını en iyi göstergesi, cironun çift haneli yıllık ortalama büyümesidir."

Buske; ödülü Plasmatreat'in geçmişte yaptıkları için özel bir taktir olarak ve gelecek için büyük bir motivasyon olarak kabul ettiğini belirtti.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.