Start-Up Şirketinden Dünya Liderine

Plasmatreat resmen, kendi sektöründe dünya liderliğine ulaşmış Alman şirketleri arasında yer alıyor. Schwäbisch Hall'de düzenlenen "Dünya Piyasa Liderleri Zirve Toplantısı" çerçevesinde Plasmatreat GmbH şirketinin yönetici ortağı Christian Buske'ye "Alman Dünya Pazar Liderleri Ansiklopedisi"ne alınmasından dolayı 27 Ocak 2015 tarihinde altın madalya verildi.

no-img
Madalya töreni ve kitap teslimi: Prof. Dr. Bernd Venohr, Plasmatreat CEO'su Christian Buske'ye Dünya Lideri Madalyasını veriyor (solda). Dr. Florian Langenscheidt tarafından Basın Sözcüsü Inès A. Melamies'e "Dünya Pazar Liderleri Ansiklopedisi" teslim ediliyor (sağda). Fotoğraf: Deutsche Standards

Kilolarca ağırlıktaki eser 700'ü aşkın sayfada, günümüzde kendi sektörlerinde dünyanın en iyilerinden olduğunu kanıtlamış 1000 Alman şirketin tarihini ve ürünlerini tanıtıyor. Yayımcı Dr. Florian Langenscheidt ve yönetim uzmanı Prof. Dr. Bernd Venohr; Würth Sanat Merkezinde "Alman Dünya Pazar Liderleri Ansiklopedisi"ni törenli bir kitap lansmanı ile sundular.

Bir ekonomik araştırmada "Alman Pazar Liderleri" konusunu inceleyen Venohr, şunları söyledi: "Bu kavram kendiliğinden insanın aklına büyük, küresel holdingleri getiriyor. Aslında, dünya pazarında lider Alman şirketler ağırlıklı olarak KOBİ'lerden oluşmaktadır. İsimleri medyada hiç gündeme gelmeyen, son derece uzmanlaşmış sorun çözücüler de bunların arasındadır. Genellikle mühendisler ve bilim adamları tarafından yönetilen bu şirketler; yenilikçilik, yaratıcılık, esneklik ve süreç mükemmelliği ile ön plana çıkarlar. Şirketler, çok kısa vadeli yönetim modalarından ve kısa soluklu mali hedeflerden uzak, tamamen kendi yönetim yaklaşımlarını takip ederler."

no-img
Fotoğraf: Deutsche Standards

Bir gün öncesinde, iki yayımcı Berlin'de Dışişleri Bakanlığında Alman Federal Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier'e ilk nüshayı verme onuruna varmıştı. Dışişleri Bakanlığı ve çalışanları, Alman şirketlerin çalışmalarını dünya çapında desteklemektedir. Bir teşekkür konuşmasında Steinmeier şunları vurguladı:  "Alman şirketlerin üretim ve inovasyon standartlarını belirlemediği hemen hemen hiçbir ülke veya sektör bulunmamaktadır. Onlar dünya çapında "Made in Germany" markasını; en yüksek kalite standartları, inovasyonun gücü ve güvenilirlik ve sorumluluk bilinci ile belirlemekteler."

Bu video, teslim merasimini ve Federal Bakanın demecini tam uzunlukta gösteriyor. (Kaynak: Alman Standartları)  www.facebook.com/video.php?v=840333182694275

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.