Plasmatreat – 14. Uluslararası Satış Konferansı

Artık 14 yıldan beridir büyük ölçekli olarak gerçekleştirilen toplantılar, birer yıllık etkinlik olarak kabul edilmekte. Her yıl, Plasmatreat Genel Müdürü Christian Buske, Noel öncesi haftada; satış, üretim, pazarlama, araştırma ve geliştirme bölümlerinin önde gelen çalışanlarını bir Uluslararası Satıs Konferansı"na davet ediyor.

Geçen yılın sorunda, hem Bielefeld'de, hem de Steinhagen'de, şirketin genel merkezinde düzenlenen etkinlik, dört kıtadan gelen personeli ve satış temsilcilerini ağırladı. Geniş program, iç toplantıların yanında; eğitimler, atölye çalışmaları, konferanslar ve Vestfalya'da ve komşu Aşağı Saksonya'da bulunan şirketlere ziyaretleri kapsamaktaydı.

"Bu arada satışçılarımız arasındaki açık ve kültürler arası iletişim benim şahsi arzumdur" diyor Buske. "Toplantı sadece mesleki işbirliğini değil, uluslararası katılımcılardan oluşan bir satış ekibi için vaz geçilemez olan kişisel temasları da teşvik etmektedir."

Bir haftalık toplantının doruğu, ünlü konuk konuşmacıların "Otomotiv" ana konulu konferans serisi oldu. Bunların arasında; Plastik ve Yapıştırma Teknolojisi Mühendisi Dr. Horst Stepanski (Stepanski Engineering) tarafından yapılan "Adhesive Bonding Process in Modern Automotive Production" başlıklı konuşma ve Yapıştırma Uzmanı Julius Weirauch (3M Deutschland GmbH) tarafından yapılan "Adhesive Bonding – A Practical Approach to Stainless Steel and Mixed Material Joints" başlıklı konuşmaları vardı.

Dr. Marc Breithecker (BMW Group), "BMW i – The Future of Mobility" adlı konuşmasıyla etkileyici bir biçimde kentsel hareketliliğin ne olduğunu sunarken; Dr. Uwe Lommatzsch (Fraunhofer IFAM) ise "Plasma for Corrosion Protection" sunumuyla, bakışları ABD pazarı için yeni atmosferik plazma kaplama yaklaşımlarına yöneltti.

Diğer konuşmacılardan Plasmatreat, Thilo Stier ve Edgar Düvel'i ağırladı (AKRO-PLASTIC GmbH); onlar da "Trends in Plastic" ile en yeni plastik kompozitlerin etkileyici özelliklerinden bahsederken, Prof.Denis Dowling (University College Dublin) de "Plasma Treatments and Process Control Using the Plasmatreat Source" konusunu ele aldı.

Aynı anda atmosfer basınç plazma kullanarak otomotiv sektöründe yapısal yapıştırmayı Yapıştırma Uzmanı Klaus Esser (EFTEC AG, İsviçre), yaptığı "OEM Car Assembly Bonding" adlı konuşmasında öne çıkarırken; Dr. Thomas Willers (Krüss GmbH) "Contact Angle Measurement to Monitor Plasma Treatments" sunumuyla plazma işlemi öncesinde yüzey gerilimi tespiti için en yeni temas açısı ölçüm araçları hakkında bilgi verdi.

Her zaman olduğu gibi programın son günündeki konu, 2014 yılında satılan uygulamalar ve elde edilen satışlar oldu ve bu arada Christian Buske çalışanlarına ve satış temsilcilerine, şirket tarihinde ekonomik olarak en iyi işletme gelirini elde etmelerinden dolayı tebriklerini ifade edebildi.

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.