glasstec 2014 fuarına geri bakış: Plasmatreat için başarılı prömiyer

Yurt içinden ve yurt dışından 1,217 katılımcı ve 43.000 ziyaretçiyle bu yıl 21 ila 24 Ekim tarihlerinde, Düsseldorf'ta glasstec 2014 gerçekleştirildi.

Uluslararası uzmanlık fuarı eşsiz bir bant genişliğiyle cam malzeme konusundaki katma değer zincirini kapsıyor. Plasmatreat için bu yılki fuar bir ilk oldu.

"The Next Generation of Glass Surface Treatment" sloganı altında Plasmatreat; cam üreticilerine ve cam işlemcilerine, atmosferik basınç plazma ile cam yüzeylerin hassas temizliği, soyması ve nano kaplaması hakkında en yeni gelişmeleri sundu. Geniş yelpazeli takdimin üç teması vardı: Isıcam üretimi ve pencere yapımı, özel cam ve işlemi ve de güneş enerjisi modüllerinde ve elektriksel olarak iletken lamine camda plazma uygulaması.

Cam uygulama uzmanları Peter Langhof ve Bas Buser'in uzman yönetimi altındaki stant ekibi, ziyaretçilerle görüşmelerinde cam sanayisinde Openair® plazma teknolojisinin başarılı uygulamalarının geniş deneyimlerinden faydalanabiliyordu.

Örneğin bu teknoloji, optik endüstrisinde bir dünya pazar lideri tarafından lenslerin hassas temizliğinde uygulanmaktadır. Başka bir yerde, en büyük flakon üreticilerinden birisi tarafından, yılda milyonlarca lüks ve kaliteli parfüm şişeleri baskı öncesinde Openair® plazma ön işleminden geçmektedir. Duşakabin duvarı üreticileri camlarını; kolay temizlenebilen kaplama öncesinde Openair® plazma teknolojisi ile temizleyip sonrasında lokal selektif çalışan plazma jeti ile yapıştırma alanlarını soyuyorlar. Otomotiv endüstrisinde benzer şekilde: Bu alanda, saygın bir üreticide; sürücü ve yolcu tarafındaki camlar plazma ile daha sonraki anti-leke kaplaması için temizlenmektedir. Bu kaplama, daha sonra "lift-bar" olarak adlandırılan yapıştırma alanlarının Openair® plazma ile milimetrik olarak soyulduğu bir nano tabaka.

İlgilenenler sadece farklı sektörlerden değil, aynı zamanda dünyanın tüm ülkelerinden geliyorlardı. "Ziyaretçilerin yaklaşık %70'i yurt dışından gelmişti" diyor Plasmatreat GmbH Pazarlama Müdürü Philipp Albert Melcher ve şu sonuca varıyor: "Biz neticeden çok memnunuz. İlk günden itibaren yüksek ziyaretçi sayısı ve teknolojimize gösterilen büyük ilgi, fuarın Plasmatreat için özel bir başarıya dönüşmesini sağladı."

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.