GREEN GOOD DESIGN™ AWARD 2014 - Openair® plazma teknolojisinin ABD'de aldığı ödül

GREEN GOOD DESIGN AWARD 2014 - Openair®-Plasma Technology

Openair® plazma teknolojisinin çevre dostluğu ve ekonomikliğinden dolayı Plasmatreat ABD'de GREEN GOOD DESIGN™ Ödülü 2014 ile "Yeşil Araştırma / Teknoloji" kategorisinde onurlandırıldı. Ödülü; The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design (ABD) ile European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies (IR) beraber verdi.

GOOD DESIGN™; Eero Saarinen, Charles ve Ray Eames ve Edgar Kaufmann, Jr. isimli mimarlar ve tasarımcılar tarafından 1950 yılında Chicago'da kurulan dünyanın en eski tasarım yarışmasıdır. Farklı kategorilerde yenilikçi projeleri ile her yıl dünyanın dört bir yanından katılımcılar başvurur.

Uluslararası mimarların, ürün tasarımcılarının ve sanayi kuruluşlarının çevre dostu ve sürdürülebilir projeler ve teknolojiler için onurlandırıldığı GREEN GOOD DESIGN™ ödülü 2009 yılında oluşturuldu. "Yeşil Araştırma / Teknoloji" kategorisinin istediği; örneğin enerji standartlarının, çevresel uyumluluğun, ekonomikliğin, sürdürülebilirliğin ve dönüştürülebilirliğin veya yaşam döngüsünün ve tesis yönetiminin kontrolüne ve optimizasyonuna yarayan Next Generation ürünü denen ürünlerdir.

For more information: https://chi-athenaeum.org/about-green-good-design.html

İletişim

Sizin için buradayız...

Soru veya önerileriniz için her zaman bizimle irtibata geçebilirsiniz. Zorluklarınızın üstesinden gelmek için sabırsızlanıyoruz. Buradan isteğiniz için ilgili kişiyi bulabilir veya formu doldurabilirsiniz.